Office center


Of u nu een kleine zelfstandige bent of een grote ondernemer: uw administratie moet soepel verlopen. Vertrouw daarom op de decennialange ervaring van Vercruysse voor al uw kantoornoden.
U vindt bij ons kopieertoestellen, multifunctionals en faxapparaten van kwaliteitsmerken als Kyocera, Brother, Fujitsu, HP en Oki. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor kantoormeubilair, snijmachines, papiervernietigers, inbindsystemen, klasseersystemen en andere kantoorbenodigdheden.Vertel ons wat u nodig heeft, en wij maken voor u een voorstel op maat. Zo kan u bij ons ook toestellen huren of servicecontracten afsluiten. Vertrouw op onze specialisten voor een toestel dat past bij uw bedrijf en uw budget.

Als ondernemer is uw tijd kostbaar. Dus wil u geen tijd verspillen met allerlei verschillende leveranciers. Eén aanspreekpunt voor al uw IT- en kantooroplossingen: dat kan, bij Vercruysse.

U krijgt er onze doelgerichte technische dienst bovenop die instaat voor de levering, installatie, het onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Vertrouw op onze technici om alle interventies zo snel mogelijk uit te voeren.

Meer weten? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

 

Kyocera staat voor topkwaliteit. Het omvat een breed gamma aan multifunctionele toestellen voor kleine en grote volumes. Deze toestellen halen bij testen altijd zeer hoge scores, met een lagere kost per afdruk dan andere merken.

 

Brother staat bekend voor zijn gebruiksvriendelijke toestellen. Met meer dan honderd jaar ervaring in de technologische productie, is dit een zeer betrouwbaar merk.

 


Hewlett Packard klinkt iedereen bekend in de oren. Het merk is actief in meer dan 170 landen, met een zeer breed aanbod voor alle soorten klanten.

 

Van Fujitsu verdelen wij de scanners: zeer gebruiksvriendelijke en professionele toestellen.

 

Van OKI verdelen wij alle printers en multifunctionals inclusief de cartridges en de volledige service. OKI onderscheidt zich van de andere merken door de 3 jaar on-site garantie die u heeft en hun extra kleurrijke prints.