Pingwin Software


Als KMO dient u niet alléén over een betrouwbare IT infrastructuur te beschikken, u hebt ook nood aan gebruiksvriendelijke, moderne  en betaalbare administratieve software. Efficiënte software is een must voor elke onderneming.

Daarom ontwikkelen wij reeds meer dan 20 jaar deze toepassingen in-house. Door samenwerking met verschillende accountantskantoren bieden wij tot op vandaag up-to-date en state-of-the-art software aan voor de KMO.

Ons portfolio omvat onder andere


Pingwin 5 Boekhouding

Een reeks van tools en modules voor het voeren van uw boekhouding. Van een eenvoudig basispakket tot een volledige module voor accountantskantoren inclusief beheer van Investeringen en Afschrijvingen, Analytische modules, verwerking van CODA bestanden en integratie met de Intervat toepassingen.


Pingwin 5 Commercieel Beheer

Een volledig ERP pakket dat modulair is opgebouwd en afhankelijk van de noden van de gebruiker kan uitgebreid worden met :

  • Voorraadbeheer, bespaart tijd en moeite
  • Opvolging van serienummers
  • Opvolging van loten
  • Kassamodule voor winkels
  • Draadloze scanning
  • Electronic management

Software op maat

Voor bepaalde problemen bestaat steeds de mogelijkheid onze toepassingen aan te passen of te vervolledigen met modules en uitbreidingen op vraag van de klant. Daardoor kan u nog efficiënter uw administratie beheren.


Indien u meer informatie wenst over onze software tools, kan u altijd contact opnemen met ons.
Uitgebreidere informatie kan u ook vinden op www.pingwin5.be