IT Infrastructuur


Een performante en efficiënte IT-infrastructuur is onmisbaar in een moderne bedrijfsomgeving. Dat hebben we bij Vercruysse goed begrepen.
Wij selecteerden voor u een uitgebreid gamma betrouwbare producten. Zo bent u zeker van de kwaliteit. Zo vindt u bij ons HP, Intel en Microsoft, merken waarvoor wij de officiële verdeler zijn. Bovendien bieden wij u ook ons eigen kwaliteitsmerk QM aan. Kortom: u hoeft niet verder te zoeken. Bij ons vindt u de kwalitatieve totaaloplossing die het best past bij uw bedrijf, én bij uw budget.


Voor advies raadpleegt u ons professioneel team: onze technische consulenten analyseren uw behoeften en stellen een duidelijke en uitgebreide offerte voor u op, tegen een scherpe prijs. Vraag gerust om meer uitleg: wij staan altijd klaar om alles nog eens rustig te overlopen.
Uiteraard zijn het onze eigen technici die alles bij u komen leveren en plaatsen. Wij zorgen voor de afwerking, configureren en optimaliseren uw volledige installatie. 

Maar daarmee is het voor ons niet afgelopen. Bij elk probleem kan u terecht bij onze technici. Wij zorgen ervoor dat ze continu worden bijgeschoold, zodat ze snel en efficiënt kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is. Probeer het zelf, en u zal merken dat onze dienst na verkoop écht uitstekend is.

Vercruysse selecteert enkel kwaliteitsproducten voor u. Dit zijn enkele van onze specialiteiten:

 


Als Intel Technology Provider Platinum Partner beschikken wij over een breed gamma aan tools en middelen en leveren wij een hoog niveau van service. U krijgt zo de garantie van grotere meerwaarde voor uw bedrijfsoplossingen.

 


Wij zijn ook een HP Preferred Gold Partner. Daarmee voldoen we aan de strengste eisen van HP. Het is meteen de hoogste status die men als HP partner kan bereiken, en uw zekerheid van hoge kwaliteit.

 


Vercruysse is ook Dell Registered Partner. Zodoende kunnen wij u de beste oplossingen aanbieden van Dell in combinatie met de scherpste prijzen.

 


Alsook zijn we Acer Synergy Gold Partner. Dankzij dit statuut kunnen we u de beste prijzen aanbieden alsook de snelste support en ondersteuning voor al uw kleine aankopen of grote projecten.

 

Als Vmware Professional Solution Provider kunnen wij u de beste virtuele omgevingen aanbieden. Onze IT’ers volgen de laatste ontwikkelingen op de voet om u zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Wij hebben ook over een VMware Academic Specialization.

 

Veeam Software, een vooraanstaand VMware Technology Alliance Partner en lid van het VMware Ready Management-programma, ontwikkelt innovatieve software voor het beheer van VMware vSphere 4 en VMware Infrastructure 3. Meer informatie is te vinden op www.veeam.be

 


Als Microsoft Preferred Partner is onze kennis van de Microsoft software altijd up-to-date. Dat geeft u een bijzonder professionele hulpverlening.

 


Naast Microsoft partner, zijn wij ook 'Microsoft Surface Authorized Device Reseller'.

 

QM of Quality Machines is al bijna twintig jaar ons huismerk. Wij assembleren deze toestellen zelf. QM biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en service. Nog een voordeel: problemen kunnen we snel zelf oplossen, omdat er geen externe fabrikant nodig is.

 

Axis Communications is de wereldwijde expert voor netwerkvideo.

Meer informatie is te vinden op www.axis.com